08 Eylül 2011

Ufak Şeyler



Ufacık şeylere kocaman tepkiler veriyorum... Koca yüreklisin deseler de bazen ufacık şeyleri yüreğime sığdıramıyorum. Enerjim düşüyor, ışığımsa hemen soluyor. Kısa zaman içinde yeniden koşuştururken soran gözlerle bakanlara, enerjimi kıskanacağınıza sabahları gülümseyerek uyanın diyorum. Gülümsemenin sihrine inanıyorum. Çevremdekileri sıklıkla bana teşekkür ederken duyuyorum. Onlar teşekkür ettikçe teşekkürlerim çoğalıyor daha da kocaman gülümsüyorum. Söylemiş miydim, bu kadar kocaman gülümseyen ben kolaylıkla ağlıyorum. 



görsel / deviantart

8 yorum:

  1. yüreği kocaman olanlar her şeyi kocaman yaşar. acıyı da, sevinci de, ağlamayı da gülmeyi de...

    YanıtlaSil
  2. Öyleyiz iştee mayama katılarakkk şey ettim bendeee..Deli olduğumu söylüyorlar bencee doğru diyorlarr :9

    YanıtlaSil
  3. Mühim olan küçücük şeylerdeki kocaman evrenleri ve gizleri görmek. Minik şeylere kocaman tepkiler veriyorsan eğer sen de EVREN gibi genişledin demektir.Aşk olsun sana...GÖzyaşı kasesi almamız lazım sana biriktiresin incilerini abe bre!Sevgilerimle, tontini.

    YanıtlaSil
  4. ve hayat kocaman yüreklileri hep karşı karşıya bırakır kendileriyle ne kadar kocaman yürekli olduklarını daha iyi anlasınlar diye... değil mi mayam :)

    YanıtlaSil
  5. böcüğüm hangimiz akıllı ki bi söylesen, yürekleriyle nefes alan bütün insanlar yarı deli olmalıdır zaten...

    YanıtlaSil
  6. var ya pillim, bu eylül... ah bu eylül... ah bu serinliğin çarpıp da başımı döndürdüğü eylül. hep onun yüzünden. ;)

    YanıtlaSil
  7. sen böyle altını çiziyorsun ya o küçücük şeylerin, kocaman sevgilere dönüşüyor işte o zaman yaşamak. ve ben seni seviyorum can sufim canım dilek, dost tontinim.

    YanıtlaSil

An'a kazınandır senden bana kalan...
ANLAMLIDIR...

Teşekkür ederim sımsıcak yürekten bir tebessümle...