19 Ocak 2006

Şuşu'nun Yeşil Takıntısı

Hayattaki tek dostum Şuşu bu sezon yeşillere bürününce, bana düşen ona uygun olacak yeşilli bir takı tasarlamak oldu.
(Yaptığım takılarını keyifle taktığını bilmek beni mutlu ediyor. Yeri gelmişken "İYİ Kİ VARSIN"
Şuşu bu haftasonu bana gelecek hem takı yapacağız hem de annesinin yaptığı çiğ böreklerle midemize şenlikli bir haftasonu geçirteceğiz. Hayruş (Şuşu'nun annesi gizli tarifi verirse mutlaka sizlerle de paylaşacağım.) yemek konusunda gizli kalmış bir yetenektir. İzmirli olmasından kaynaklanan doğal yeteneklerini sırası geldikçe sizlerle de paylaşmak istiyorum.
Haftasonunu iple çekenler...
Umarım keyifli bir haftasonu geçirisiniz. :)
Sevgiyle kalın
Evren

Posted by Picasa

2 yorum:

  1. Yesil takintili Susu da bendeniz oluyorum. Vardir baska takintilarim da ama konumuz yesil, burdan devam edelim! Her ne kadar doga insani olmasam (sehir hem de 7/24 yasayan, isiklari hic sonmeyen buyuk sehir insaniyim ben), olamasam da (ota, bortuye, bocege alerji durumlari)yesildir favori rengim. Bu kis da yesillerime burunmustum ki "taki"ntili Evrenim olaya el koydu ve onlara uygun bol bol kolye ile donatti beni. Uppps simdi farkettim. Bugun tam da bu sayfadaki kolye var boynumda. Laf aramizda herkes bayiliyor. Nazarlara gelecek diye imtina ile takiyorum :))

    Bizim kucuk firlama Ata'nin soyledikleri ile bitirmek sanirim en dogrusu olacak. "- Evren abla bu kolyelerin hepsini sana mi yapmiiiis? Evren abla bence seni cok seviyor. Bu kadar iyi bir arkadasinin kiymetini bilmen lazim." Biliyorum Atacim hem de coook. Sadece kolye yaptigi icin degil ama cok guzel bir insan oldugu icin. Guzel arkadasim benim "IYI KI SEN DE VARSIN". Yoksa nasil gecerdi bu hayat!

    YanıtlaSil
  2. Heyyyyyyyyy hoşgeldin.
    Ne güzel birşeymiş insanın blogunun olması. Dostlarla daha da güzel oldu burası.
    Sevgiyle kal. Aşk en kısa zamanda çalsın kapını.
    Evren

    YanıtlaSil

An'a kazınandır senden bana kalan...
ANLAMLIDIR...

Teşekkür ederim sımsıcak yürekten bir tebessümle...