31 Aralık 2010

Üzerine Yürek Pulu Konulan Mektuplar - Beni Ona Götür



Sevgili U.,

canım arkadaşım,  çok olmadı, bir kaç zaman önce bir kum havuzunda oynarken ağlamıştık en son ve ben o zamandan beridir ne kum havuzunda oynuyorum ne de sokağa çıkıyorum. bilmem neden bu aralar sık sık, ve giderek çok daha sık gökyüzüne bakıyorum. aklıma her düştüğünde, senden bir iz bulduğum yerde durup öylece sana bakıyorum. o iz bir tek bende, bir tek bana, bir tek benim için kalsın istiyorum. yani anlayacağın seni kıskanıyorum. sonra ben bunu sana söylediğimde, sen özelsin diyorsun. bunu tüm kalbinle söylediğini biliyorum, biliyorum çünkü kalbin kendi dili var. anlıyor karşısındaki kalbi, iyiliğini, güzelliğini. bana demiştin ki bir seferinde, aklını bıraktığın kalbinde olduğun her an beraberiz. sana hiç yazmadım belki ama bil istedim, sen beni hiç incitmedin ve hep kalbimden öptün, iyi ki... orada kal, Onunla kal. minik m.yı öpmeyi unutma... öperim, AŞKla... hep.





Sevgili Ü.,

şimdi ben sana diyeceğim ki ey kadın nedir senin adın. sen saymaya başlayacaksın bildiğim ve bilmediğim ne kadar adın varsa. ve ben susacağım. ta ki yürek sesini duyuncaya kadar susacak ve bekleyecğim. saat 23ü vurduğunda ve bir kere değil ve belki iki kere de... tam üç kere vurduğunda duyacağım adını. bugüne kadar yazılmış tüm mektuplarımı sana adasam da, hiç biri ilki kadar gülümsetmeyecek seni asla. çünkü o satırlar adını bile bilmediğim ve inandığım bir yüreğe yürekten yazılmışlardı. kırık bir anı gülümseyen bir sabaha bağlamak adına. adın yok o yüzden bende senin. bir yüreğin var, bir de şiir okuyan sesin. sol yanına bıraktığın kalemini al eline ve dilek tut bu yıl için kendine. içinde aşk olsun sadece. soyun acılarını ve bırak hüzünlerini. sen ol sadece, öylece üryan kal kendine. AŞKla... hep.




Sevgili V.,

mektubunu aldım. okuduğum her satırda nasıl da sarsıldım. bazen hayatın acımasız olduğunu düşünürüm de, sana yapılanlar düpedüz haksızlık gibi. ama beni bilirsin ben, kötüye inanmam, o an belki ama sonrasını bielemzsin değil mi. ne olur yüreğini ferah tut, biraz sakinleş ve bekle. ben Tanrı'nın seni de gördüğünü biliyorum. bu acıyı çekiyorsun  ve bunun bir nedeni var mutlaka ki sen de bunu biliyorsun. daha sonra daha uzun yazacağım mutlaka. bu sadece o satırların ve hallerin üzerinden hemencecik sana sarılma telaşı. daha sonra sakin bir kafayla, uzun uzadıya yazacak ve sana son zamanlarda başıma gelenleri de anlatacağım. ee biraz merak et tabi. ama değecek inan. bir kere çok ama çok güleceksin. yeni yılda sana akıl sağlığı diliyorum, çünkü biraz daha kafayı takaraın bunlara sonunda ihtiyacın olan tek şey bu olacak. seni sevdiğimi unutma. istediğin zaman çık gel ve lütfen yılbaşı akşamı alkolü fazla kaçırıp kendini harap etme. en kısa zamanda görüşeceğiz. sevgili a.ya selam söylemesen de olur. aa hiç söz etmemiş falan de ki, kızsın. nasıl da yakışıyor o kısık gözler ona... evet burada attım kocaman bir kahkaha. kendine iyi davran artık ne olur. yüreğini ferah tut, onun da sağlığı önemli. ağlamaya beş vakit hazır asker gözlerinden öperim, AŞKla... hep.


4 yorum:

  1. ağlamaya beş vakit hazır asker gözler..nasıl bir cümledir ki..pehhh şanslılar hem ne çokk şanslılar ama en çok ben şanslıyım bu mektuplar sevgili A ile başladı yani benimle :)

    öperim

    YanıtlaSil
  2. En son Amerika'ya giderken kardesimden, Hindistan'a giderken de simdiki esimden mektup almistim. Hepsi aglatmisti, geride kalindiklarini dusundurtmuslerdi cunku bana. Senin mektubun "simdi"de, hep var, vardi ve olacak O izin verdigi surece. Icime hicbir burkulma, gozume hicbir yaş taşımadi, ne kadar sansliyim. Butun alfabenin harflerinde aglayacak bir cumle mutlaka vardi, peri tozu ikimizi yikamis bastan asagi anladim. Gokyuzundeki milyonlarca yildiz var, herbiri kendince ozel, ben seni taniyorum isigindan, goz kirpisindan, yolum ne yone olursa olsun, buluyorum seni uzerimize kapanan karanlikta. Sen kafani gokyuzune cevirdiginde ben, ben cevirdigimde sen ordasin yani. Gonul gozumuzun her daim birbirini bulabilmesi dilegiyle...

    YanıtlaSil
  3. kız çocuğu, öperim ben seni. AŞK ile başlar herşey ve AŞKla biter. sen şanslısın ki AŞKsın. öyle güzelsin... öperim hepinizi...

    YanıtlaSil
  4. O izin verdiği sürece, hep olacağız BİRlikte umam... 2010ün güzelliklerine ayna tutan güzel yüreklim. kocaman yüreğine sığdırdığın her bir güzellikten öperim. gönül gözüm yüreğinde ;)

    YanıtlaSil

An'a kazınandır senden bana kalan...
ANLAMLIDIR...

Teşekkür ederim sımsıcak yürekten bir tebessümle...