03 Nisan 2009

KARŞITLIK




özledim demek için çok mu erken
ne kadar oldu ki bendeki yokluğun


bıktım demek için çok mu zaman geçti
ne kadar oldu ki sendeki varlığım


gel demek için çok mu bekledim
ne kadar oldu ki gittiğin


git demek için biraz erken değil mi
daha ne kadar oldu ki geldiğim







_______________



Fotoğraf


4 yorum:

  1. Öteki kelimelerle ilgim olmaz da şu özlemek'in harcanmasına yanarım.Bir olumsuzluk hali içinde kullanılmasına çok üzülürüm:))Ne özlemek için erkendire katılırım,ne de bir yokluk ifadesinde yer almasına...Bir kere yazmıştım bir yazımın içinde aşağı yukarı şu şekilde:Özlemek bir uzaklık ifadesi değildir.Aksine tam dibinde hatta içinde, nefesinde, bütününde olmaktır diye...Bir yokluk değil varlık ifadesi olarak anlamlansın isterim hep:))Lütfen kıymayalım kelimeye:))Senin kastedişinle paraleliz diye düşündüm .Ama nolur noolmaz deyip korumak da istedim:)))Doğrumuyum?

    YanıtlaSil
  2. karşıtlık da buradan gelir zaten:
    özlemle yokluk
    bıkmakla varlık
    gelmekle gitmek
    gitmekle gelmek
    yingle yang değildir bana göre buraneros
    ve evet sana katılıyorum da doğrumuyum yazarken yanlış, doğru muyum diye sorarken, doğrusun. :))) örtmeni iyi dinlemiyorsun sınıf da kalma ihtimalin yüksek :)))
    tekrar konu özüne dönersek:
    özlemek harcanamayacak kadar değerlidir, su almaya gidip da 5 dakika sonra hala dönmediğinde yokluğunu hissetmek aslında sendeki varlığını hissetmektir...
    korumacı erkek modeli olarak iyi düşünmüşsün :)))

    YanıtlaSil
  3. Örtmen gelmeden silip düzeltsem mi acaba?Ya da özür dileyeyim, örtmenim daha dikkatli olacağım deyip peşin peşin sıyrılim işin içinden diyeceğim ama şu iki peşinin arasında virgül gerekiyor mu acaba?Stres oldum bak gece gece:)) Aha bir de gece gece çıktı şimdi...Ben yatıp yorganı çekiyorum hemen:))

    Aslında bunu korumacılıktan öte kendim için düşündüm sanırım;özleyecek kadar sevilecek birine sahip olmak güzel ve bu lezzeti öyle farkettiriyor hatta öğretiyor:))

    YanıtlaSil
  4. hehe yok öyle bir şansın hem ben seni örtmene ispiyonladım...
    kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm...
    pekiştirmeler de kullanılmıyor "," falan filan...10 aldım ben 10... NABER :))))

    ne güzeldir yanındayken bile özlemek bilirim... bilirim lezzetini böyle bir sevginin, sevgilinin de şu sahip olma meselesine takıldım şimdi de... takılmasam mı? ben de yatıp yorganı çeksem hemen unutur muyum dersin şu sahip olma meselesini :) unuturum dimii... paraleliz ya o bakımdan :)))

    YanıtlaSil

An'a kazınandır senden bana kalan...
ANLAMLIDIR...

Teşekkür ederim sımsıcak yürekten bir tebessümle...