11 Ekim 2009

Az Önce Seviştim




İnternet üzerinden sonsuz bilgiye ulaşılıyor kuşkusuz... Gün geçmiyor ki yeni, yepyeni bir hizmet girmesin derdimize derman olmaya şu internet dünyasında ve işte bu hizmetlerden biri de; 'IJustMadeLove.com' evet yanlış okumadınız, henüzseviştim.com bu sitenin adı, ben gazetelerin yalancısıyım... Haber şöyle:

Bu site pek çok ülkede insanların o an nerede, ne şekilde seviştikleri bilgisini verecek.


İşte size en tazesinden bir internet sitesi daha! İsmine bakıp da bunun bir Türk sitesi olduğunu düşünmeyin. Orijinal ismi 'IJustMadeLove.com' . Bu sitenin ne işe yaradığını merak edenlere ise hemen söyleyelim, kim nerede sevişti görmek için...

İnternetten bir hizmet daha! Google Haritaları, bundan böyle pek çok ülkede insanların o an nerede, ne şekilde seviştiği hakkında bilgi verecek. İnsanoğlu çıldırmış olmalı!

IJustMadeLove.com isimli internet sitesi, harita üzerinde zum yaparak, internet kullanıcılarının cinsel birlikteliklerini gösteriyor. Bu siteye göre kullanıcılar, kendileri hakkında bilgi vermek üzere onlar için site yöneticileri tarafından hazırlanan yerleri belirtebilecek ve diğer kullanıcılara 'özel hayatlarının' 'yatak' kısmı hakkında detay verecek. (*)
Hal böyle olunca; yurdum halkında bir telaş, bir heyecan... Siteyi bulma hevesiyle arama motorlarında dünden beri, harıl harıl aranıyor bu site ve bu iş benim blogun ilk sayfada ilk sıraya yükselmesine sebep olmuş durumda... Haberi bile doğru dürüst okumaktan ki; tamamen heyecanlarına veriyorum, uzak halkım, arama motoruna "azönceseviştim" yazıyor... Ve benim blogu ilk sırada buluyor, site adının arananla alakası olmamasına rağmen, bir umut ziyaret ediyorlar... Çünkü evvel zaman önce;

Daha az önce seviştik seninle… Tenime dokunmaya korkan sen, seviştiğin diğer tüm düş kadınlar gibi aldattın sadece, kendini benimle ve beni senle… Sözlerinin arkasına sığınıp, kahkahalarını da yanına alarak, şöyle bir dönüp baktın “iş”in bitince... Bari şimdi dokun dedim. Yakar diyebildin sessizce, kalkıp gittin yanımdan. Gitttiğinden beri sabahın kör karanlığı ürkütücü…
diye başlayan Sabah Kör Karanlık Ürkütücü yazımı yazmışım... Komşusunun az önce nasıl seviştiği ile ilgili 'bilgi'ye ulaşmak isterken; bulduğundan pek de memnun olmayarak ayrılan, okuyucu kitlemdem farklı bir meraklı kitlem var artık; kalış süreleri 10 sn. ile sınırlı...


___________________________________

Fotoğraf / widelec.org
(*) Haberin devamı...

11 yorum:

  1. Camın ötesinde hemde. Camda bir ses, tık tık, vatandaş dönüp bakıyor pürtelaş, mikrafondan olanca gücüyle pozisyon azlığınız var notum 3 diyeceği günler zahir. Aklıma mukayyet ol Allah'ım.

    YanıtlaSil
  2. :) Ah Evren'im.. Algının ve beğeninin düştüğü bu çukurda 10 snlik bir ziyaret fena bile sayılmaz ..Ne dersin?

    YanıtlaSil
  3. Hizmetin böylesi kimden kimedir dersin?

    YanıtlaSil
  4. hahah :) nedense genel olarak erkekler arasında revaçta olduğunu düşünmekteyim. komşum sevişti mi bakmama gerek yok, ben öğrenmek istemesem de onlar duyuruyolar.

    YanıtlaSil
  5. İnsanların artık yapacak bir şeyleri kalmadı, kim ne zaman kiminle sevişti bununla ilgileniyorlar. İlginç bir hizmet olmuş. Tehşircilikte sınır tanımıyor insanoğlu!

    YanıtlaSil
  6. hahahaa
    evren du bakalım daha neler göriciz...
    hey yareppim ya...

    az önce sevişemeyenler
    azönceseviştim sitesini arar doğanın kanunu bu normal görüyorum ben şahsen bilakis...

    :)

    YanıtlaSil
  7. Ben de torunumun banyo yapmayı sevdiğini anlattığım yazıma "Banyo Keyfi" yazmıştım. Sonradan o yazının olduğu sayfanın görülmemiş sayıda, ziyaretçi çektiğini farkettim. Merakla o gün ne yazmışım diye bakınca işi anladım.

    Çıldırmış bu insanlar...

    YanıtlaSil
  8. Her şey maneviyatın çöküşüyle ilgili bence.Cinsiyet ayırmıyorum,erkekler ve kadınlar yarışır haldeler..çöküşe katkıda bulunmak,hız kazandırmak için..Bir başkasının zöeli,mahremi niye bir diğerini ilgilendirir bilemiyorum..aslında biliyorum.ama burda söyleyemiyorum..

    YanıtlaSil
  9. bilmemki öyle mi?11 Ekim, 2009 23:19

    aslında bütün bunlar "tatminsizlikten"... ten tatmin oluyor sanıyorlar ama ruhları tatmin olmuyor...bunun eksikliğini magazinsel şekilde doldurmaya çalışıyorlar gibi geliyor bana.

    YanıtlaSil
  10. Olumsuz gibi görülen bu tavrın sahiplerini yararlı bir işe yönlendirip dua almalarını sağlamak ve bu gönderişle de tıpkı atıkların yeniden kullanılır hale getirlmesi gibi hayata kazandırmak olasıdır.

    Biz yapmıştık da bir keresinde hatırlarsınız :))

    Bkz: http://laparagas.blogspot.com/2009/04/sezlong-pozisyonu16.html

    YanıtlaSil
  11. sevgili dostlar;

    kabul etmek gerekiyor ki; başlık sattırıyor... başlık kadın olunca satışlar iki katı; seks, sevişme gibi mahreme kaçan kelimelerle süslenince neredeyse 10 katına çıkabiliyor... hal böyle olunca az önceki sevişmemin :) rüzgarı bugün kü ziyaretlerimi de olumlu yönde etkiliyor... istatistiksel olaraksa sonuçlar şöyle;

    bugüne kadar ki tekil ziyaretçi ortalaması 94, sayfa dolaşım toplamındaki tıklanma sayısı 238...

    ve dünkü sonuçlar...

    tekil ziyaretçi sayısı 786, sayfa tıklanma sayısı 1250...

    az önce seviştim de linkini verdiğim öyküme de nezaketen buraya kadar geldik bir göz atalım diyen sayısı; sıkı durun sadece 28 :)))

    bu durumda derdimiz çok satmaksa yapacak bir şey yok, tarzımızı değiştireceğiz... ya da bildiğimiz yoldan vazgeçmeyecek ve içimizden geldiği gibi yazacağız ve azla yetineceğiz ne de olsa ne demişler: önemli olan ulaşmak istediğin hedef kitle ve ben kelimelerle sevişen ve yan komşunun sadece kelimelerini merak eden dostlarımla mutlu mesut yazın hayatıma devam edeyim diyorum...

    hepinize katkılarınız için teşekkür ediyorum ve evet buraneros senin yazını hatırlıyorum, hala pozisyonu merak edenlerin gittikleri linkteki bilgilere ulaşınca yüzlerinin aldığı şekli merak ediyorum...

    hepinize sevgiler...

    YanıtlaSil

An'a kazınandır senden bana kalan...
ANLAMLIDIR...

Teşekkür ederim sımsıcak yürekten bir tebessümle...